Menu smørrebrød


Her finder du vores udvalg af smagfuldt smørrebrød

Frisksmurt luksus smørrebrød

Vi laver klassisk smørrebrød med ekstra fine detaljer, vores smørrebrød er selvfølgelig med samme tilgang som vores sandwich det vil sige at alt er hjemmelavet. For at vi kan nå at piske sylte og bage skal vi have bestillingen mindst 1 dag i forvejen. Vi har altid 4 varianter liggende, men ring endelig inden.

Saltstegt sild

Rævesauce & syltet rødbede


35,-
-

Hjemme Gravad laks

Sennep & dild
35,-
-

Æggemaden

Mayo & purløg
35,-
-

Hønsesalat

Sprød bacon & syltet rødløg
35,-
-

Roastbeef

Estragoncreme & bløde løg
35,-
-

Sennepskorn

Hjemmesyltet rødbede og urter
35,-
-

Frikadelle

Rødkål & Peber mayo
35,-
-

Svinemørbrad

Syltet agurk & Blødeløg
35,-
-

Bestil nu +45 40 17 17 22

Smørrebrød i TaastrupVi kan meget mere end blot at lave lækre sandwichs, vi leverer også de lækreste, luksus smørrebrød på bestilling i Taastrup. Der er intet bedre end et lækkert stykke rugbrød med skønne, friske råvarer på toppen. Det er perfekt til diverse arrangementer, hvor man ønsker noget let men stadig lækkert og mættende. Man går aldrig galt i byen med smørrebrød og vores varierede udvalg gør, at der er noget for en hver smag. Smørrebrød er en dansk frokostklassiker, men vi ønsker at gøre vores smørrebrød til lidt ekstra, deraf kommer ordet luksus smørrebrød.

De klassiske smørrebrødVi kalder vores smørrebrød for luksus smørrebrød, og det er der en god grund til! Vores luksus smørrebrød svarer til to normalle smørrebrød, det vil sige du får langt mere smørrebrød pr. smørrebrød end ved et normalt stykke. Vi har derfor også mere plads til lækre råvarer, som altid er friske. Se vores smørrebrødsmenu ovenfor. Alle vores smørrebrød er til bestilling ud af huset, og har en minimumsbestilling på 20 stk. og de koster 35kr. pr. stk. Du har mulighed for at afhente dit bestilte smørrebrød hos os i Taastrup, eller vi kan efter aftale levere det hos dig. Du kan her på siden finde vores nuværende menukort over luksus smørrebrød. Har du behov for mere information, er vi klar til at besvare dine spørgsmål. Vi ønsker, at det skal være så nemt som muligt for dig, så du kan koncentrere dig om at nyde dit selskab i stedet. Kontakt os allerede i dag på telefon: 40 17 17 22 eller mail: info@sandwichen-taastrup.dk.