Menu smørrebrød


Her finder du vores udvalg af smagfuldt smørrebrød

Frisksmurt luksus smørrebrød

Vi laver klassisk smørrebrød med ekstra fine detaljer, vores smørrebrød er selvfølgelig med samme tilgang som vores sandwich det vil sige at alt er hjemmelavet. For at vi kan nå at piske sylte og bage skal vi have bestillingen mindst 2 dage i forvejen.
HØNSESALAT
Syltet rødløg, karse & sprød bacon
35 kr.

KARTOFFELMAD
Trøffel creme, sprøde rodfrugter & rød syre
35 kr.

ÆG & REJER
Purløg mayonnaise, marinerede grønlandske rejer & dild
35 kr.

ROASTBEEF
Estragon creme, bløde løg & semi dried tomat
35 kr.

GRADVAD LAKS
Rørt sennep, skalotteløg & urter
35 kr.

VIGTIG INFO

Minimum bestilling 20 stk. smørrebrød

HÅNDMADDER

Der er ikke minimumsbestillinger på håndmadder

Hjemmelavet håndmadder. Varierer alt efter hvad slagteren og fiskemanden har at byde på
25 kr.

Bestil nu +45 40 17 17 22

Smørrebrød i TaastrupVi kan meget mere end blot at lave lækre sandwichs, vi leverer også de lækreste, luksus smørrebrød på bestilling i Taastrup. Der er intet bedre end et lækkert stykke rugbrød med skønne, friske råvarer på toppen. Det er perfekt til diverse arrangementer, hvor man ønsker noget let men stadig lækkert og mættende. Man går aldrig galt i byen med smørrebrød og vores varierede udvalg gør, at der er noget for en hver smag. Smørrebrød er en dansk frokostklassiker, men vi ønsker at gøre vores smørrebrød til lidt ekstra, deraf kommer ordet luksus smørrebrød.

De klassiske smørrebrødVores luksus smørrebrød dækker blandt andet over en klassiker som æg og rejer med purløg mayonnaise, marinerede grønlandske rejer og dild, en lækker kartoffelmad med trøffel creme, sprøde rodfrugter & rød syre. Du har også mulighed for at forkæle dine smagløsmed med roastbeef, estragon creme, bløde løg & semi dried tomat. Alle vores smørrebrød er til bestilling ud af huset, og har en minimumsbestilling på 20 stk. og de koster 35kr. pr. stk. Du har mulighed for at afhente dit bestilte smørrebrød hos os i Taastrup, eller vi kan efter aftale levere det hos dig. Du kan her på siden finde vores nuværende menukort over luksus smørrebrød. Har du behov for mere information, er vi klar til at besvare dine spørgsmål. Vi ønsker, at det skal være så nemt som muligt for dig, så du kan koncentrere dig om at nyde dit selskab i stedet. Kontakt os allerede i dag på telefon: 40 17 17 22 eller mail: info@sandwichen-taastrup.dk.

Fordi vi vil være de bedsteDu er også meget velkommen til at kigge forbi os på Taastrup Hovedgade 104, her har du i stedet for smørrebrød mulighed for at prøve vores nye lækre håndmadder, som er et lækkert stykke frisksmurt brød. De er perfekte til frokost, de er altid frisksmurte med dagens og sæsonens friske råvarer fra slagteren og fiskemanden. Det er ikke muligt at bestille en bestemt håndmad, men kig forbi os i Taastrup og se det lækre udvalg på dagen. De koster 25kr. pr. stk. og serveres mellem 10.50-15.00. Vi glæder os til at byde dig velkommen og forkæle dine smagsløg.
NYTÅRSMENU 2019Lad Sandwichen stå for maden til din nytårsfest
Fortæl mig mere om nytårsmenuen