Catering i Taastrup & omegn


 

Vi sørger for maden til dit arrangement


Vi kan levere mad til dit arrangement, i form af sandwiches, stor buffet , tapas bord , smørrebrød eller hverdagsretter. Ønsker du selv at stå for madlavningen kan vi også leverer lækkert mørt kød fra vores modningsskabRing i dag og hør mere


Bestil nu +45 40 17 17 22

Vil du læse mere om vores catering?

Ikke bare et catering firma

Hos Sandwichen leverer vi mere end blot lækre sandwichs – vi tilbyder blandt andet også catering. Vi leverer velsmagende, hjemmelavet mad ud af huset til store og små begivenheder. Vi ser ofte til konfirmationer, bryllup, fødselsdag og andre begivenheder, at et af de største spørgsmål typisk er: hvad skal vi servere? Vi ønsker, at du skal nyde dit arrangement i fulde drag, og tilbyder derfor at levere lækker mad ud af huset tilpasset til dit arrangement, ønsker og behov.

Vi leverer mad til din fest

Vi leverer maden, som er med til at skabe den helt rette fest. Vi bruger sæsonens friske råvarer og laver det hele fra bunden. Vi ønsker at levere den middag, der passer til netop dit arrangement og den stemning du ønsker at skabe. Vi tilpasser menuen hertil og er åbne for de fleste muligheder. Vi tager altid en indledende samtale, hvor vi taler om, hvad dine ønsker for maden er, derefter supplerer vi med vores ideer og mange års erfaring inden for sammensætning af perfekte menuer. I fællesskab når vi frem til den middag, som skal danne rammen for dit arrangement, dermed skal du blot koncentrere dig om at nyde dit arrangement og dine gæster.

Kontakt os uforpligtende i dag

Vi leverer som nævnt festmad ud af huset, til både større og mindre begivenheder og vi finder i fællesskab frem til en unik og perfekt middag til dit arrangement. Ring til os på telefon: 40 17 17 22 og få en uforpligtende snak om bestilling af catering eller kig forbi os på Taastrup Hovedgade. Vi glæder os til at levere den perfekte menu, af sæsonens friske råvarer, til dit arrangement, og garanterer for en helt fantastisk smagsoplevelse hver gang. Vi har mulighed for at levere maden til dig, ellers har du mulighed for at afhente den i Taastrup, det aftaler vi ud fra hvilken menu vi sammensætter, samt dine behov.


Sandwichen By Mørkeberg & Toft har 5 ud af 5 stjerner baseret på mere end 22 anmeldelser.

Bestil nu +45 40 17 17 22